Om mig

HANTVERKET OCH DEN TIDLÖSA DESIGNEN

Jag bor och verkar på mitt älskade Gotland. Här hittar jag mitt formspråk och där jag använder rena, raka och rustika linjer. Utformningen får dock aldrig bli tråkig utan jag hittar ny inspiration hela tiden och är även öppen för trender.

KONSTEN ATT GÖRA DET VARDAGLIGA

Är det något jag lärt mig som keramiker så är det att tillverka det som används varje dag. Jag brukar säga att mina produkter inte får plats i finhyllan.

PÅ RÄTT PLATS

Jag inspireras när jag få sitta och rita och prova på olika lösningar. Det handlar om att ha en vision och se saker i nya sammanhang. Platsen där jag trivs allra bäst – i min ateljé på en liten gård i Stenkumla. Bruksföremål ska vara snygga och praktiska. Att mat och dryck ska smaka bra och se aptitligt ut när vi serverar är såklart en självklarhet.

Mixa, matcha med färger, mönster och former. Placera föremålen där du ser dem och kommer åt. Och var inte rädd för att variera.

STOLT LEVERANTÖR

Jag har fått förtroendet att leverera produkter till restauranger både på Gotland och till fastlandet. Sådant driver mig till ännu mer vision, funktion och inspiration.

Välkommen till min ateljé/shop och bli inspirerad du också!

Se filmen här >

Lindas.Krukor-8180
Lindas.Krukor-8102
IMG_8624
Lindas.Krukor-8391
Lindas.Krukor-8213
Lindas.Krukor-8116
Skrolla till toppen